top of page

Apie Natūralios motinystės raidą

Prieš kiek mažiau nei penkerius metus gimė Natūrali Motinystė - mudviejų su Beatriče tinklaraštis, kuriame, pačios panirusios savose mamystės patirtyse, dalinomis, kalbėjome apie mamas, apie vaikus, apie jausmus, prieraišumą, poreikius, raidą, sunkumus. Tinklaraštis augo, populiarėjo, čia sulaukėme daugybės jūsų reakcijų, atliepimo, rodos, tuo metu palietėme kažką, kas buvo labai svarbu ir mažai atskleista. Per tą laiką augote jūs, kaip skaitytojai, kaip mamos, tėčiai, augo jūsų vaikai ir augome mes. Natūrali motinystė tapo psichologijos studija su nedidele komanda, kuri vis didėjo. Ir dabar, rodos, Natūrali Motinystė išaugo - tinklaraštį, nes yra psichologijos studija su 12 psichologų/psichoterapeutų komanda, o ir tam tikra prasme ir savo pavadinimą, nes dirbame kur kas plačiau nei motinystės klausimai.


Todėl mūsų įrašų matote mažiau, kitaip nei kadaise, žindydamos vaikus ir saugodamos jų miegelius kurpdavome įrašus, dabar kasdieną sutinkame klientus ir būname su jais jų patyrimuose ir organizuojame studijos veiklą, kad visi, kam reikia pagalbos ją gauti galėtų.


Per tuos penkerius metus kai ko ir neišaugome - tai intereso įvairiaus amžiaus žmonių jausmams, patirtims, poreikiams, ryšio kūrimui. Į tai orientavomės ir burdamos komandą - mūsų specialistai gerai išmano ir motinystės temas ir kur kas plačiau. Čia galite kreiptis ir dėl vaikų, santykio su vaikais, savęs tėvystėje, poros santykių bet ir bet kokių suaugusio žmogaus klausimų ar problemų.


Tad nors mažiau susitinkame soc tinkluose, žinokit, jog galime susitikti gyvai ar nuotoliu ir palydėti jus savęs ir savo santykių pažinimo kelionėje.


Eglė


bottom of page