top of page

Esu psichologė. Koučingo specialistė. Jau daug metų dirbu su organizacijų vystymu, konsultavimu, darbuotojų, lyderių ir komandų potencialo atskleidimu, ugdymu. Mokiausi individualios geštalto psichoterapijos ir nuolat gilinu savo žinias psichologijos srityje. 

Bet visų svarbiausia - esu mama. Ja tapus, pajutau labai stiprų ryšį su kitomis mamomis ir suvokiau, jog turimą patirtį su žmonių augimu organizacijų kontekste, galiu, ir labai noriu, pritaikyti dirbant su moterimis mamystės srityje.

Kai žmonės sako, kad motinystė apverčia gyvenimą aukštyn kojom, man rodos, tai yra mažų mažiausia, kas nutinka :) labiausiai motinystė pakeitė ne gyvenimą, o mane pačią.

Motinystė man yra didžiulis žingsnis savasties link. Tai yra niekada nesibaigiantis ir nesustojantis tapsmas, kuris palietė mano pačias gelmes, sulaužė labai daug baimių ir įsitikinimų, o išlaisvino kažką tokio esminio, laukinio ir svarbaus, ko seniau nežinojau, kad turiu, o gal nežinojau, kaip tą pasiekti.

Dukrai atėjus į šį pasaulį gavau dvi dovanas - savo nuostabią dukrą, o taip pat ir galimybę pažinti manyje glūdėjusią Moterį, su kuria, regis, tik dabar atrandu tikrą, kitokį ryšį. Kartu ir ryšį ir bendrystę su visomis kitomis Moterimis ir Mamomis. 

Dabar moteriškumą suprantu ir išgyvenu visai kitu lygmeniu. Keista, ar ne, kad su pienuota maike, susivėlusia galva ir treninginėm kelnėm jaučiuosi labiau moteriška negu kadaise išsipusčiusi ir išsigražinusi 💃🤷‍♀️😂 Motinystė man yra tapsmas, nes potencialas augti čia yra beribis. Netikiu vaikų auklėjimu, tikiu tik savo pačių augimu. Vidinio integralumo ir harmonijos išlaikymas, sąmoningumas savo, vaiko ir aplinkos atžvilgiu, prasmės ir pilnatvės jausmas, savo vidinės laukinės moters išlaisvinimas,  instinktų  ir vidinio balso išgirdimas. Laisvė ir drąsa būti savimi ir už savo pasirinkimus kovoti. Tai yra stiprybės, kurias atrandu kas dieną ir kurias noriu padėti atrasti ir įprasminti ir kitoms mamoms. Tikiu, jog kiekviena iš mūsų turi resursus gyventi patį laimingiausią gyvenimą. Man labai gera, kai galiu padėti moterims tuos resursus atrakinti🙏❤


bottom of page