top of page


Šitie metai visiems buvo tokie kitokie. Laikas kažkur nuo kovo vidurio iki dabar, su vasaros išimtimi, kažkoks panašiai vienodas, neramus, suvaržytas.


Kai vasario mėnesį išsinuomavom savo studiją, prisipirkom daaaug kėdžių, kad galėtume daugiau su jumis susitikti - grupiniuose užsiėmimuose, seminaruose, šiaip pasiplepėjimuose. Per tą laiką išsikraustėm į kur kas didesnę studiją, mūsų komanda išaugo 3,5 karto, o kėdžių... taip ir nepanaudojome ;)


Nepaisant to, labai jautėme daug bendrumo ir palaikymo iš jūsų. Tiek iš patreon remėjų, tiek iš komentarų, žinučių ir pasidalijimų. Kartais tikrai būdavo labai labai šilta, žinant, kad savo tekstais pasiekdavom kažką, kam labai to reikia, ar tuo metu, kai tai buvo svarbu. Ir aišku kartkartėmis prašaudavom ir pro šalį, tas visiškai normalu ;)


Šiais metais Natūrali Motinystė gana stipriai augo - tapo įmone su nuostabia komanda, daugiau paslaugų, didesne studija ir dar didesne auditorija. Pasijuokėme, kaip šventėme pirmuosius 500 sekėjų, o kad perkopėme 10 000 net nepastebėjome 🤭


Augom tai jūsų dėka, nes skaitėte, reagavot, rekomendavot, nes palaikėt, nes kreipėtės. Mūsų akyse ir patirtyse šitiek ir paaugusių klientų! Tą stebėt ir tame dalyvaut visiška dovana.


Tikimės kiti metai leis daugiau jus sutikti ir "pačiupinėti" įvairesniais formatais, nes to labai trūksta ir norisi.

O kolkas - kad ir nebūtinai labai lengvai ar paprastai, - auginkim vaikus sąmoningai ir švelniai, tame palaikykime vieni kitus, girdėkime save ir kitus ir patys aukim auginant ❤


Eglė ir Beatričė

bottom of page